marți, 6 noiembrie 2007

Despre Interfete Evoluate si despre Toamna

Astazi voi incepe cu niste interfete care evolueaza fara nici o legatura aparenta cu toamna sau cu Halloween.

Un subiect dificil in tehnica de azi este selectarea spamului de non-spam. Foarte dificil, intr-adevar, si totusi functioneaza, pentru ca motoarele de cautare cauta legaturi intre cuvinte. Totusi, ele vor fi intotdeauna impresionate de chestii atipice - acum intelegeti de ce am scris aceste randuri. Eu personal inca incerc sa inteleg. Nu voi intelege de ce vorbesc si despre Halloween acum, dar in fine, cine va pune sa cititi?

Care e legatura intre toamna si interfete evoluate? Simplu. Tehnic nici una. Practic la fel. Filosofic, in schimb, eh, aici se schimba treaba.

Toamna multe interfete sunt mai evoluate. Unii spun ca si Halloween le ajuta. Ele evolueaza din senin, fara nici o logica. Poate ca singura logica ar fi ca atunci trebuie facute proiecte la materii gen IE (Interfete Evoluate - Ironii Exprimate).

In mod evident lumea nu a inteles foarte mult din ce am scris, dar pentru Google de exemplu totul este foarte coerent si se aranjeaza bine in pagina. Pentru ca textul in sine este coerent, este logic. Este ca o interfata. Evoluate evident, chiar daca nu e acordul corect, trust me, e mai bine asa.

Interfete din toata lumea. Uniti-va! Evoluate cum vreti voi, chiar daca a trecut Halloween. Doar interfete evoluate gratis pentru toata lumea...

Liviu.


Mai multe informatii se pot gasi la http://interfete-evoluate.com/blog/3-despre-interfete-evoluate-si-despre-toamna

Niciun comentariu: